22 restaurant mutcha roeselare bart albrecht tablefever .jpg

Over ons


 

Welcome bij restaurant MUTCHA

Chef Siegfried Vercruysse en gastheer Broos Vyncke heten u van harte welkom in een prachtig kader met originele Art-Deco en Art Nouveau elementen van architect Ernest Apers (1883-1959).Alphonse Mucha was een Tsjechische Art Nouveau kunstenaar, dit samen met de straatnaam St.-‘ALFONS’susstraat, gaf de perfecte naam voor ons gezellige restaurant.

 

Terug naar de basics

Siegfried’s CV toont aan dat hij de klassieke belgisch-franse keuken meester is (De Gouden Kroon, ‘t Hazeveld, De Abdijpoort). Door inbreng van wereldse invloeden, maakt hij deze keuken terug modern en eigenzinnig.

Ook Broos gaat uit van de basis van dineren: lekker en gezellig. Zonder er doekjes om te winden, houdt hij het joviaal en gemoedelijk in de zaal. Los van die no-nonsense aanpak en een uitnodigende tafelschikking, zoekt hij op regelmatige basis naar kunstwerken en muziek om de sfeer nog te versterken.

Naast enkele huisproducten (likeuren, gins, borrelnootjes, pomerol…) en een gezellig terras in centrum Roeselare, heeft het restaurant een jong en dynamisch team dat ruimte krijgt voor experiment. Op die manier kan iedereen zich ontplooien en meegroeien in de visie van de zaak om deze alsnog uit te vergroten.